fredag 12 augusti 2011

Torgdag lördag

I dag har jag lagat buketter hela dagen för att ha något att sälja i morgon på torget i Mariehamn, det blev buketter med Astrar, blandbuketter med Ringkrage, Broksalvia och gräs, Lejongap och Zinnia buketter, Malva och några Solrosbuketter.
Det är så roligt att sälja blommor och komma till torget efter ett nästan ett års uppehåll, de glada stammisarna kommet troget och vill ha sina buketter.
Några beställningar skall också levereras i morgon bitti, bla några buketter till en kund som har Persidenten som gäst. Hon kommer som bekant på besök till Åland i helgen och till henne blev vita Lejongap och blåa Staticer och lite skirt grönt.




fredag 5 augusti 2011

Högtryck

Sommaren rullar på för fullt och innan vi vet ordet av så  är det lungt och stilla igen. Förra helgen var vi med på konstrundan och hade extra öppet. Vi hade många glada besökare som passade på att komma in till oss och se sig om. Under konstrundan visade jag mina rakufåglar som ni ser på bilden. De får stå framme ännu en tid så flera har möjlighet att se dom. De är ju höns så de ligger mig varmt om hjärtat och så skimmrar glasyren så fint.